Facebook

VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK

Vezeték nélküli riasztórendszert azok számára ajánljuk, ahol az utólagos telepítéskor nem szeretnének kábelcsatornát, vezetékezést.

A vezeték nélküli riasztók esetén az érzékelők vezeték nélkül kapcsolódnak a riasztóközponthoz. A termékkínálatban egyaránt megtalálhatóak nyitás,- mozgás,- füst,- és szénmonoxid érzékelők. Az érzékelőkben lévő elemeket 2-3 évente cserélni kell, ezért az üzemeltetési költségeik magasabbak. Kiépíthetők olcsóbb, úgynevezett hibrid riasztórendszerek, amelyek a vezetékes és a vezeték nélküli riasztó ötvözetei. Ebben az esetben a riasztó egyes részei vezetékesek, mások vezeték nélküliek. Elmondható, hogy költségesebbek a vezetékes riasztórendszereknél, de az áruk elmúlt években folyamatosan csökken.

A rádiós riasztók a hagyományos LED kezelő helyett LCD és grafikus megjelenítéssel is rendelhetőek. További érzékelőkről ( üvegtörés, füst, hő, stb.. ) és a nagyobb rendszerek kiépítési lehetőségeiről az árajánlat készítésekor szaktanácsadó kollégánk, ügyfélszolgálatunk ad tájékoztatást.  

 

DSC VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK

A kanadai gyártó a vezeték nélküli riasztók területén is kiemelkedő minőségű termékkel van jelen a piacon. A DSC ALEXOR riasztó magas szintű védelmet biztosít értékei védelmében.

DSC ALEXOR rádiós riasztó alapcsomagunk tartalma: 1 db rádiós riasztó központ tápegységgel fémdobozban, 1 db rádiós LCD kezelő, 1 db rádiós távkapcsoló, 1 db rádiós mozgásérzékelő, 1 db rádiós nyitásérzékelő, 1 db beltéri sziréna

A rendszer távfelügyelet nélküli telepített ára : érdeklődjön elérhetőségeinken !

KIEMELT AJÁNLATUNK

- rendszer ára távfelügyeleti hűségnyilatkozattal akciós áron !

 

PARADOX VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK

A PARADOX Magellán riasztó teljesen vezeték nélküli kiépítést is lehetővé tesz. A központra 32 db rádiós eszköz, érzékelő kapcsolható, így számtalan variációjú védelem alakítható ki.

PARADOX Magellán hibrid riasztó alapcsomagunk tartalma: 1 db rádiós riasztó központ tápegységgel fémdobozban, 1 db vezetékes LED kezelő, 1 db akkumulátor, 1 db rádiós mozgásérzékelő, 1 db rádiós nyitásérzékelő, 1 db beltéri sziréna

A rendszer távfelügyelet nélküli telepített ára : érdeklődjön elérhetőségeinken !

KIEMELT AJÁNLATUNK

- a rendszer ára távfelügyeleti hűségnyilatkozattal akciós áron !

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT HÍVJA A RIASZTOPLAZA ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁT ! - +36-30 2808-198

  Olvassa el kapcsolódó írásunkat itt ...

* a termékképek illsztrációk

 

R I A S Z T Ó

Hogyan juthat hozzá jó áron egy ilyen riasztórendszerhez ?

Kérje kötelezettségmentes ajánlatunkat !

Kötelező *